12 mesos 12 Histories



Gener
Entra en vigor del Euro



L'1 de gener del 2002 va començar a circular la nova moneda, el 3 de gener el 96% dels caixers automàtics de la zona de l'euro ja dispensaven bitllets en euros i una setmana després del llançament, més de la meitat de les transaccions en efectiu es van fer en euros.









Febrer




Març




Abril




Maig




Juny
Firma de la Declaració de las Nacions Unides


En plena guerra contra les potències de l'Eix, mandataris de 26 països aliats es van reunir a Washington i van signar un breu document que, anys més tard, passaria a conèixer-se com a Declaració de les Nacions Unides. Els firmants es comprometien a posar tots els seus esforços a acabar la guerra hi ha no signar una pau per separat. Aquest document seria la llavor que, després del conflicte, donaria lloc a l'ONU.






Juliol




Agost




Septembre
11s



Els atacs de l'11 de setembre van ser duts a terme per Al-Qaeda quan 19 terroristes van segrestar quatre avions comercials i van estavellar-ne dos contra el World Trade Center, un contra el Pentàgon i un altre a prop de Stonycreek Township, Pennsilvània.






Octubre
Cristòfor Colom va arribar a America



El 12 d'octubre 1492, és una data d'enorme importància a la història d'Occident: És el dia que Cristòfor Colom va completar el seu viatge a través de l'Oceà Atlàntic i va arribar al “Nou Món”. On Colom realment va arribar aquell dia d'octubre va anar a una illa que va anomenar San Salvador, que ara és part de les Bahames.






Novembre







Desembre



















Comentaris

Entrades populars